2017-12-30

Cea mai frumoasa primarita din Romania a lucrat la un post tv muzical! Irina Onescu a decis sa candideze la primaria din Pietris, Arad, dupa tragedia de la Colectiv.

Lili Lascar21 mai 2017 
Cea mai frumoasa primarita din Romania a lucrat la un post tv muzical! Irina Onescu a decis sa candideze la primaria din Pietris, Arad, dupa tragedia de la Colectiv.
„Foaie verde lămâiţă, Irina e primăriţă”. Este vorba de Irina Onescu, mai cunoscută în Bucureşti, decât în Arad. Primarul comunei Petriş are doar 32 de ani şi este cu siguranţă cel mai nonconformist din judeţ. A lucrat pentru MTV, unde a produs emisiunea MTV Passport, iar ulterior a organizat în ţară festivaluri de muzică.
Irina Onescu s-a născut şi a crescut în Bucureşti, unde a învăţat la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, iar ulterior a urmat Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti. În 2008, la doar 23 de ani, şi-a luat inima în dinţi a început o afacere pe cont propriu. Şi-a înfiinţat o firma de producţie audio-video, realizând pentru postul MTV România o mini serie intitulată MTV Passport. A călătorit prin lume, dar după câţiva ani a lăsat cariera şi agitaţia din Capitală pentru a se stabili în micul sat din judeţul nostru, care are 500 de locuitori.
Proiectul inedit “Musafir la țară”: Primarul Irina Onescu invită turiștii să petreacă Ziua Națională la Petriș
#musafirlatara #Petris #1decembrie
 Foaie verde de măcriș, haide, lume, la Petriș!

Mâine vom anunța gazdele participante la campania "Musafir la țară" și vom da liber rezervărilor 
Până atunci vă îndemn să urmăriți un reportaj fain despre oameni, tradiții și locuri pitorești. 
Satele Roșia Nouă și Obârșia, aparținătoare comunei Petriș, păstrează și astăzi farmecul rural de altădată. Asta și pentru că de câțiva ani Asociația Zarand investește fonduri, timp și răbdare în comunitatea locală, salvând și perpetuând cultura acestor frumoase meleaguri.
Iar pe 1 Decembrie veți putea trăi pe viu toate aceste experiențe.

La vedere şi totuşi ascunsă, în mijlocul Munţilor Apuseni, Ţara Zarandului încă mai “toarce” poveşti din bătrâni. Aici moara face mălai, cuptorul cu lemne coace pâine, iar albinele încă mai aduc din dulceaţa mierii pure. Timpul a stat în loc, dar pe la colţuri de case îmbătrânite speranţa îşi face simţită apariţia. Cineva s-a încăpățânat să schimbe povestea Țării Zarandului. I-a învățat pe oameni "să pescuiască" din nou, a salvat tradițiile şi le-a transformat din artă străveche în… profit, pentru zile în care tinerii îşi vor îndrepta din nou privirea dinspre oraş spre locul acela frumos. AGERPRES VIDEO