Jan 5th, 2014 ·
O fetiţă de la o şcoală din Sussex, Marea Britanie, a făcut un test ştiinţific pentru a demonstra că microundele nu sunt sănătoase. Testul său este extrem de simplu.
Se ştie de câţiva ani că problema microundelor nu este legată de radiaţii şi de felul în care corup ADN-ul din mâncare, astfel încât corpul uman nu îl mai recunoaşte.
Corpul uman se va înfăşura în celule de grăsime pentru a se proteja de mâncarea “moartă” sau o elimină foarte repede.
Iată principalele motive pentru care să nu mai foloseşti microundele, potrivit cercetătorului William P. Kopp:
1. Mâncând în mod constant mâncare încălzită la microunde cauzează daune cerebrale pe termen lung, întrucât duce la “scurt-circuite” ale impulsurilor electrice în creier.
2. Corpul uman nu poate metaboliza compuşii apăruţi în urma procesării mâncării la microunde.
3. Producţia de hormoni feminini şi masculini este alterată de mâncarea încălzită la microunde.
4. Efectele compuşilor creaţi în urma procesării mâncării la microunde sunt de lungă durată sau chiar permanente în corpul uman.
5. Mineralele, vitaminele şi toţi nutrienţii din mâncarea de la microunde sunt alteraţi, aşa că oamenii nu mai beneficiază de o hrănire corespunzătoare.
6. Mineralele din legume sunt transformate în radicali liber canceroşi în timpul procesării la microunde.
7. Mâncarea la microunde poate cauza tumori canceroase la stomac şi la intestine.
8. Mâncarea la microunde poate cuza creşterea numărului de celule canceroase în sângele uman, dacă este consumată timp îndelungat.
9. Consumul constant al mâncării la microunde cauzează deficienţe ale sistemului imunitar.
10. Mâncarea la microunde duce la pierderi ale memoriei, instabilitate emoţională şi scăderea inteligenţei.