2013-10-12

Cum arată probele de AUR de la Roșia Montană


http://stareanatiunii.com/exclusiv-cum-arata-probele-de-aur-de-la-rosia-montana.html
September 30, 2013
De șapte ani Gold Corporation “colectează probe” din minele Roșiei Montane, “testând” cantitatea de aur
În articolele precedente am prezentat modul în care RMGC a colectat probe din 2007 până în prezent și la ce valoare în aur au ajuns ele.
Acum vă prezentăm o parte din probele colectate de către compania canadiană, care au avut ca scop testarea zonei din punct de vedere al concentraţiei aurului din materialul minier. Aurul, cine știe câte kilograme, a fost folosit, ni s-a spus, ca probă tehnică, dar niciodată nu ne-a spus unde a dus aurul.
Oficialii RMGC afirmă că în urma unor “ample” programe de “EXPLORARE” (vezi poza alăturată) desfășurate în ultimii 15 ani, la Roşia Montană s-au descoperit 10,1 milioane uncii (314 tone) de aur şi 47,6 milioane uncii (1480 tone) de argint.
Tot ei afirmă că:
“Aurul şi argintul din zăcământ se găsesc în particule microscopice şi sub-microscopice în toată masa zăcământului, aşa cum poţi vedea şi în fotografii.”
Puteți vedea și dumneavoastră din imagini, gradul de concentrație al aurului. Imaginile cu probele colectate sunt de pe pagina oficială a companiei Roșia Montană Gold Corporation (am atașat alăturat și un print-screen al paginii, în cazul în care pozele ar fi șterse).
Galerie FOTO – Probe colectate, din zăcământul aurifer, de RMGC de la Roșia Montană
Canadienii de la RMGC, prezentânt aceste probe, afirmă că:
“Nu există alte elemente ce pot fi exploatate la Roșia Montană, în afară de aur și argint. În urma analizelor făcute în laboratoare autorizate s-a demonstrat faptul că așa numitele “metale rare” din zonă sunt sub gradul de a fi exploatate.” - au declarat oficialii de la Gold Corporation.
Totodată vă prezentăm două imagini inedite din interiorul minei: Galeria Cătălina Monuleşti (zonă arheologică subterană protejată), tot din Roșia Montană, împreună cu încă două imagini panoramice ale zonei:
Galerie FOTO – Galeria Cătălina Monuleşti și zona exploatării Roșia Montană
La final vă prezentăm tot din galeria paginii lor oficiale și Expoziția geologică ”Florile din adâncuri” compusă dintr-o colecție impresionantă de mostre strânse din stâncile și rocile din culmile Roșie Montane, care ne prezintă formareaflorilor de mină. În poze vom vedea: Rodocrozit, Stibină, Baritină, Pirită, Cuarț, Siderit, Marcasită, Calcit, Galenă, Sfalerit, Calcopirită, Gips.
Galerie FOTO – ”Florile din adâncuri” de la Roșia Montană

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14